Massasje

Massasje kan nytes alene eller kombineres med infrarød sauna eller floating for å få det meste ut av din behandling. Det er perfekt når kroppen er totalt avslappet etter varmen fra vår infrarøde sauna eller etter å ha slappet av og absorbert mye magnesium ved floating.

Vi anbefaler å kombinere våre massasjer med floating eller infrarød sauna først for å roe ned kroppen og varme opp muskulaturen før massasjen for optimal effekt.

Book din timeout
86 BB18 FE 82 C4 4177 AAAC 19 C234059 C43
4 C279 B25 F1 F5 44 D8 9 A22 8127678 BBD26

Massasjer


Emosjonell detox massasje

Kombinasjon av massasje, dyp pust og meditasjon. Kan bidra til en emosjonell detox der man forløser spenninger, roer ned muskulatur og kroppen og balanserer og åpner opp chakraene.

Terapeut: Imelda Matondang
Varighet: 90 min.
Pris kr 1650,-


Full kroppsmassasje

Dette er en klassisk massasje som øker blodsirkulasjon til musklene og frigjør muskelspenninger i kroppen som gir økt behag, energi og velvære i kroppen. Massasjen kan bidra til å redusere både muskulær og mental spenning i kroppen.

Terapeut Siri tilpasser etter ditt behov og den kan gjøres mer dyptgående om ønskelig.

Varighet: 60 min.
Pris kr 1100,-


Rygg- og nakkemassasje

Ligner full kroppsmassasje, men med fokus på rygg, nakke og skuldre. Terapeut Siri tilpasser intensitet til det du ønsker.

Terapeut: Siri Blom
Varighet: 60 min.
Pris kr 1100.-


Thaimassasje

Thaimassasje er en tradisjonell form for massasje som har eksistert i tusenvis av år. Behandlingen foregår gjennom strekking og trykk langs energilinjer i kroppen. Formålet med thaimassasje er å løse opp i spenninger i ledd og muskler og gi en følelse av at kroppen din er i balanse.

Terapeut: Siri Blom

Varighet: 60 min.
Pris kr 1100,-
Her velger du om fokus er overkropp eller underkropp på denne massasjen.

Varighet: 120 min.
Pris kr 1950,- i januar, fra februar kr 2200,-
Her behandles hele kroppen.


Lymfemassasje

Lymfemassasje er en myk og avslappende behandling, og jobber rett på lymfesystemet. Den er egnet for de med hevelse, cellulitter m.m.

Terapeut: Siri
Varighet: 90 min.
Pris kr 1650,-


Gravidmassasje

Gravidmassasje er for deg som er gravid over uke 13. Den kan redusere stress og søvnproblemer, hevelse i føtter og ben m.m. Vi gjør vårt for at du skal ligge i en stilling som er komfortabel for deg under massasjen.

Terapeut: Siri Blom
Varighet: 60 min.
Pris kr 1100,-


Indisk hodebunnsmassasje

Indisk hodebunnsmassasje er en avslappende massasje der vi masserer inn varm olje i hodebunn. Behandling er egnet for de med hodepine eller migrene. Kan redusere hårtap og gi sterke hårrøtter.

Terapeut: Siri Blom
Varighet: 60 min.
Pris kr 1100,-

Våre behandlere

Siri Blom

MTT terapeut. Utfører Rygg/nakke, Full kroppsmassasje, Gravidemassasje, lymfemassasje og Indisk hodebunnsmassasje.

Imelda Matondang

Emosjonell detox massasje

Andre behandlinger