Om Metime

Sett hverdagen på pause hos Metime, et moderne spa i Bergen. Velkommen til en hideaway på Danmarksplass med vann saltere enn Dødehavet og sunne solstråler. Nyt en timeout med en av våre behandlinger; floating, infrarød sauna, massasje og privat yoga.

Metime er et sted du kan komme for en infrarød sauna session, en time floating - eller du kan kombinere flere behandlinger og være hos oss lenge. Vi har gjort vårt beste for å skape en atmosfære der du skal føle deg mest mulig avslappet, og et sted hvor du har lyst til å være for alltid. Vel, ikke for alltid da, men sett gjerne av tid for å kunne være i vårt relaxrom etter behandlingen. Nyt følelsen i kroppen av behandlingen og vend fokus innover. Hverdagen kommer tidsnok tilbake.

048 FC421 31 A7 4 E8 B 90 B9 288 CB45 E59 CF

Metime består av seks private behandlingsrom. To rom for floating, to rom for infrarød sauna og et behandlingsrom for massasje og privat yoga. Alle rom har privat dusj og du har rommet for deg selv.

Vi holder til på gateplan mot Solheimgarasjen i samme bygg som Citybox Hotell Danmarksplass, JAJA, Arti Indisk og Milepel Squash. Vårt Meteam som du vil møte hos oss er Benedicte, Sofie, Natalie, Mia, Imelda, Siri og Agnete. Velkommen skal du være!